Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Binnen TCP werken een aantal medewerkers die naast algemene tandheelkunde ook extra aandacht en opleiding gehad hebben met betrekking tot de kindertandheelkunde. Wij streven er altijd naar om uw kind zoveel mogelijk door een zelfde behandelaar te laten helpen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zullen wij dat voorafgaand aan de behandeling van uw kind duidelijk maken. Uiteraard is er tussen de behandelaars onderling veel overleg zodat iedereen altijd op de hoogte is van de zorg die uw kind nodig heeft.

Team Dolfijn zal zich even aan u voorstellen:

“Ik ben Erwin en inmiddels al 15 jaar werkzaam als tandarts. Vanaf de eerste dag heb ik het leuk gevonden om kinderen te behandelen. Ik ben opgeleid door één van de beste kindertandarts van Nederland, Frans Frankenmolen. Helaas is hij een aantal jaren geleden overleden, maar ik werk nog steeds volgens zijn ideeën. Het meeste belangrijke wat ik van hem geleerd heb, is doen wat ik zeg en zeggen wat ik ga doen.”

Alicia (80 x 120)

“Mijn naam is Alicia, ik werk als preventieassistente en woon in Buren. Velen van jullie kennen mij al als assistente van Erwin, hiernaast zullen jullie mij ook gaan leren kennen als behandelaar van team Dolfijn. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en ze te kunnen helpen. Het doel is om elk kindje met een glimlach op het gezicht weer naar huis te laten gaan.”

Janneke (80 x 120)

“Ik ben Janneke, moeder van 2 kinderen en ben kindertandverzorgende. Samen met de rest van het team Dolfijn behandel ik kinderen in de praktijk. We vinden het altijd leuk als kinderen met plezier naar de tandarts komen en met een lach op het gezicht weer weg gaan, daar doen we het voor!”
Groetjes Janneke
 Ellen (80 x 120)
“Hai, ik ben Ellen. Jullie (her)kennen me vast wel uit de kamer met de tekeningen! Ik kom vanuit Wijchen speciaal naar Culemborg gereden om jullie tanden en kiezen te bekijken. 
Dat is iedere dag weer ontzettend leuk!  Ik ben er om jullie te helpen bij de makkelijke en soms ook moeilijke klusjes die we moeten doen. Ik hoop dat ik nog heel lang munten aan jullie mag uitdelen! Graag tot ziens bij Dolfijn!”